banner isbank

Kartal Belediyesi 23 Nisan Satranç Turnuvası Yapılıyor

kartal23nisan2015 afis smallKartal Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 18-19 Nisan 2015 tarihlerinde Kartal Belediyesi 23 Nisan Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Minikler-Küçükler-Yıldızlar-Gençler kategorilerinde olmak üzere 5 kategoride yapılacaktır. Turnuva 6 tur isviçre sisteminde 35dk+30sn düşünme temposunda yapılacaktır. Turnuva kontenjanı toplamda 350 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar 6 Nisan 2015 Pazartesi 17.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle yapılacaktır. Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır. 
DUYURU1: Turnuva kayıtları her kategorinin kontenjanı dahilinde sona ermiştir. Turnuva sporcu listesi her kategori için asıl ve yedek liste olarak yayımlanmıştır. Asıl listeden turnuvaya katılamayacak sporcu varsa, bu durumunu en kısa sürede turnuva e-posta adresine bildirmesi gerekmektedir.
DUYURU2: Tüm kategorilerde ilk 3 dereceyi elde eden sporculara PESHKA programı Dimes Alerli tarafından hediye edilecektir. Ayrıca, 19 Nisan 2015, 10.30 da turnuva alanı konferans salonunda Dimes Alerli, PESHKA Satranç Eğitim Programları ile ilgili seminer verecektir.
   pdfTurnuva Yönergesi     pngTurnuva Afişi     ULAŞIM    EŞLENDİRME/SONUÇLAR  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase