banner isbank

İstanbul Hakem Gelişim Kursu 6-12 Haziran 2021`de..

il hakemi_kokartİstanbul Hakem Gelişim Kursu 6-12 Haziran 2021 tarihleri arasında Online olarak düzenlenmesi planlanmıştır. Sınav ise yüze yüze yapılacaktır.
Hakem Gelişim Kursuna dönem vizesi yapılmış 1 yılını doldurmuş aday hakemler ve il hakemleri (ulusal norm için) katılım gösterebilirler. Kurs kontenjanı 20 kursiyerle sınırlı olup, kayıtlar başvuru tarih sırasına göre kabul edilecektir. Online kayıt sırasında 275 TL kurs katılım bedeli yatırılmış olarak, dekont bilgisi online kayıtta mevcut olmalıdır.
  pdfKATILIM KOŞULLARI   pdfKURS PROGRAMI    ONLINE KURS KAYIT     
DUYURU: Kurs tarihleri merkezi planlamaya uygun olarak 6-12 Haziran 2021 tarihleri olarak güncellenmiştir. Üstteki Kurs Programı dokümanına uygun olarak katılım gösterilebilir.
DUYURU-2: Kurs kontenjanı sona ermiş olup, kayıtlar kapatılmıştır.
İstanbul Hakem Gelişim Kursunun 15-16-17 Kasım 2019 tarihlerinde Üsküdar Hattat İsmail Hakkı İlkokulu`nda yapılması planlanmıştır (Marmaray Üsküdar istasyonuna yürüme mesafesindedir, HARİTA-KONUM).
Hakem Gelişim Kursuna dönem vizesi yapılmış 1 yılını doldurmuş aday hakemler ve il hakemleri (ulusal norm için) katılım gösterebilirler. Kurs kontenjanı 35 kursiyerle sınırlı olup, kayıtlar başvuru tarih sırasına göre kabul edilecektir.
Kursa katılım için 8 Kasım 2019 Cuma 20.00`a kadar haberin devamından online kayıt yaptırılmalıdır. Online kayıt sonrası kurs katılım bedeli dekontu ve kursa katılım dilekçesinin kurs e-posta adresine göndermesi gerekmektedir.
PROGRAM DUYURUSU: Kurs Cuma günü 16.00`da başlayacak olup, Cumartesi ve Pazar günü ise tam gün yapılacaktır.

  Katılım Koşulları ve Gereki Evraklar   DİLEKÇE    ÇALIŞMA DOKÜMANLARI  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase