banner isbank

Eğiticilerin Eğitimi Semineri Antalya'da

chess piecesYurt genelinde açılması planlanan 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük kurslarımızda görevlendirilmek üzere 01-06 Şubat 2015 tarihleri arasında Antalya-Manavgat -Starlight Convention Center Thalasso & Spa otel'de Eğiticilerin Eğitimi Semineri düzenlenecektir. Seminere II ve III. Kademe antrenör belgesine sahip ve vizesini yaptırmış tüm antrenörlerimiz katılabileceklerdir.
NOT: (IV ve V. Kademe antrenörlerin katılım zorunluluğu yoktur fakat görev almak isteyen IV ve V. Kademe antrenörler Antrenör Katılım Bilgi Formunu doldurup göndermeleri gerekmektedir).
Katılımcılar, seminere kendi imkanları ile katılacak olup federasyon tarafından konaklama, yol, yemek vs. için herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.
Katılımcılar 250.- TL Katılım Payı ödeyerek seminere katılabilirler. Bu pay Türkiye İş Bankası Ankara şubesindeki Federasyon hesabına " Eğiticilerin Eğitimi Semineri Katılım Payı" ibaresi ile yatırılıp (Hesap: 4200- 593 08 38 Iban: TR820006400000142005930838) banka dekontunu ve Katılım Bilgi Formunu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail ile gönderilmesi gerekmektedir.

Daha önceki yıllarda gerçekleşen seminerlerin geçerlilik süresi dolmuştur, gerçekleşecek seminerin geçerlilik süresi 2 yıldır.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase