banner isbank

Beşiktaş Belediyesi Uğur Mumcu Anma Açık Satranç Turnuvası Yapılıyor

25
Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Beşiktaş Belediyesi Uğur Mumcu Anma Satranç Turnuvası 31 Ocak 2015 Cumartesi günü Mustafa Kemal Kültür Merkezinde 350 satranç sporcusunun katılımıyla başladı. Turnuva açılış töreni Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Milletvekili Çetin Soysal, Belediye Meclis Üyeleri, İl Temsilcisi Rıza Öney ve turnuva Direktörü Duygu Köprücü Karaca`nın katılımıyla yapıldı. 3 rating kategorisinde yapılan turnuvaya GM Mustafa Yılmaz, IM Kamal Aghasiyev, FM Tamer Tarık Selbes ve FM Alper Olcayöz katılan ünvanlı sporcularımız. İlk günden ve açılış töreninden fotoğraflar ile eşlendirme ve sonuçlar haberin devamında yayımlanmıştır.

                                                                EŞLENDİRME/SONUÇLAR

SAM 9918Turnuva teknik toplantısında Başhakem NA Selda Elden teknik konular hakında açıklamalarda bulundu ve kategorilerde 1. masa renk seçimi yapıldı.
10                                              Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile turnuva açlış töreni başladı.

SAM 9988Açılış Konuşmalarında Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Uğur Mumcu`nun analitik düşünen, sorgulayan, araştıran gazeteci-yazar olmasından dolayı satrançla benzerliğini vurguladı. Kendisinin de yıllarca satranç oynadığını belirten Sn. Hazinedar satrancın önemli bir eğitim aracı olduğunu ve okullarda ders olarak yer almasının önemini belirtti. Beşiktaş`ın önemli bir merkez olduğunu ve Beşiktaş`a dokunan organizasyonlar yapmaya özen gösterdiklerini; Uğur Mumcu, Satranç ve Beşiktaş`ın buluşmasının çok anlamlı olduğunu sözlerine ekledi.

5                                           Turnuva Başkan Hazinedar`ın sembolik açılış hamlesiyle başladı.

1                   Turnuva açılışı sonrası Başkan Murat Hazinedar ile Milletvekili Çetin Soysal satranç maçı yaptılar.

4
SAM 0029                                    Turnuva sırasında çeşitli haber ajansları sporcularla roportaj gerçekleştirdi.

SAM 0030
SAM 9876                                                                           Uğur Mumcu köşesi

2

SAM 9873                          Turnuva Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde düzenleniyor.

3

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase