banner isbank

City`s Nişantaşı 23 Nisan Satranç Turnuvası Başlıyor

23 Nisancitys 2015 smallCity`s AVM Nişantaşı satranç turnuvalarına kaldığı yerden devam ediyor. City`s AVM Nişantaşı tarafından 22-23 Nisan 2015 tarihlerinde City`s AVM 23 Nisan Açık Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva her yaş grubu katılımına açık olup, 6 tur 35dk+30 sn düşünme süresinde yapılması planlanmıştır. 40 sporcu kontenjanlı olan turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 14 Nisan 2015 Salı 20.00 dan itibaren yapılabilecektir. Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva online kayıtları başlamıştır. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırmaları önemle rica olunur. Turnuva kontenjanı 40 sporcu ile sınırlıdır. Başvuru sırasına göre kontenjan sonrası kayıtlar yedek kayıt olarak değerlendirilir.
DUYURU2: Turnuva kayıtları kontenjan dahilinde sona ermiştir. Sporcu listesi yayımlanmıştır. Yayımlanan sporcu listesinde iletişim bilgisi eksik olan sporcuların kayıt teyidi için "Sporcu adı, Telefon ve e-posta" bilgilerini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. posta adresine en kısa zamanda göndermelidirler. Turnuvaya mazeretinden dolayı katılamayacak sporcu, son başvuru tarihi öncesi bu durumlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine bildirmelidirler.
ÖDÜL DUYURUSU: City`s turnuva organizasyonu tarafından verilen bilgiye göre ilk 3 dereceye kupa, ilk 5 sporcuya madalya ve turnuvayı tamamlayan tüm sporculara sinema bileti hediyesi verielecektir.
  pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi      EŞLENDİRME/SONUÇLAR

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small