banner isbank

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Satranç Turnuvalarıyla Kutladık..

29ekim-cumhuriyet-bayram-istanbul29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı İstanbul`un 10 ilçesinde 1.000 sporcunun üzerinde katıldığı satranç turnuvalarıyla kutladık. Turnuvalarımız Arnavutköy, Bahçelievler, Bakırköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Fatih, Maltepe, Sultanbeyli ve Tuzla ilçelerimizde ilçe temsilcilerimiz organizasyonunda Belediyelerimiz ve özel kurumların da desteğiyle düzenlendi.
Bahçelievler ilçesinde Siyavuşpaşa Spor Kompleksinde düzenlenen ve 250 sporcunun 3 kategoride mücadele ettiği turnuvada; A Kategorisinde Asım Turan, B kategorisinde: Oğuzhan Göktürk Yağşi, Küçükler Kategorisinde ise Eser Sarıkaya şampiyon oldu. Sporcular kupa ve madalyalarının yanında Bahçelievler Belediyesi tarafından her kategoride Tam-Yarım-Çeyrek Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildi.
Düzenlenen turnuva gruplarında; Arnavutköy`de Gizem Kısa, Bakırköy`de Kuzey Bayındır, Beylikdüzü`nde Tolga Ülker, Büyükçekmece`de Ayberk Gürses, Esenyurt`ta Bulut İlbilgi, Fatih`te Dimes Alerli,  Maltepe`de Emre Demirbaş, Sultanbeyli`de Muhammed Taşkaya ve Tuzla`da Başar Aslandoğan şampiyon olarak Cumhuriyet Kupasını kazandılar.
Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, turnuva organizasyonlarında emeği geçen ilçe temsilcilerimiz, hakemlerimiz ve turnuvalara destek veren Bahçelievler Belediyesi, Bakırköy Belediyesi, Fatih Belediyesi, Sevinç Koleji, Torium AVM ve Plato AVM`ye teşekkür ediyoruz. Turnuvalardan fotoğraflar ve sonuçlar turnuva sayfasında yayımlanmıştır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..
    TURNUVA SAYFASI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small