banner isbank

Uluslararası İstanbul Açık’a Bayrampaşa Belediyesi Desteği..

   img 4689dscn9573
Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası, TSF ve Bayrampaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında, Bayrampaşa Belediyesinin destekleri ile 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında hayata geçecek. Türkiye Satranç Federasyonu ve Bayrampaşa Belediyesi arasında imzalanan sponsorluk protokolü, TSF Başkanı Gülkız Tulay ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner tarafından 7 Ağustos 2017 tarihinde, Belediye Başkanı Aydıner'in makamında imzalandı.
İmza töreninde ayrıca, TSF Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu, İstanbul İl Temsilcisi Rıza Öney ve Bayrampaşa İlçe Temsilcisi Nuri Gençay Genç de hazır bulundu.
Satrancın oldukça önemli bir spor olduğunu ve özellikle çocukların zihinsel gelişimi açısından çok önemsediğini belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner uluslararası turnuva için şu açıklamaları yaptı: "Özellikle çocuklarımızın zihinsel gelişimini desteklemesi açısından satranca önem veriyoruz. İlçemizde gerçekleşecek turnuvayı da en güzel şekilde gerçekleştirecek ve tüm sporcuları en iyi şekilde ağırlayacağız."
TSF Başkanı Gülkız Tulay ise, desteklerinden ve katkılarından dolayı Başkan Aydıner'e teşekkür etti. Eylül ayında başlayacak turnuvanın Türkiye'de ses getireceğine inandığını belirten Tulay, Bayrampaşa Belediyesi gibi Belediyelerimiz ve yerel yöneticilerimizin sunduğu destek ile uluslararası turnuvalara ülkemizin daha fazla noktasında ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
İmzalanan protokol kapsamında Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında, Semih Erden Spor Kompleksi'nde hayata geçecek ve turnuva sonunda toplam 34 bin TL para ödülü verilecek.
   İmza Töreni Fotoğrafları  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small