banner isbank

2018 İstanbul Açık`ta İlk Hamleler Yapıldı..

DSCN9465DSCN9493
2018 Uluslalarası İstanbul Açık Satranç Turnuvası 2 Eylül 2018 Pazar günü yapılan açılış töreni ve ilk tur maçlarıyla başladı. Karadeniz Eğitim Kültür ve Çevre Koruma Vakfı ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen turnuvanın açılış töreni Karadeniz Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cevahir, TSF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arda Kılıç, Karadeniz Vakfı ve Karadeniz Vakfı GSK Derneği Başkan Yardımcıları Hamit Tahan ve Eser Cevahir, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Cevahiroğlu, Vakıf Genel Sekreteri Hüseyin Güler, Vakıf Genel Müdürü Mehmet Devirgen, TSF Teknik Kurul Üyesi Harun Küçükkılınç, İl Temsilcisi Rıza Öney, Turnuva Genel Koordinatörü IA Gökmen Muş, Turnuva Direktörü Menderes Sargın, Turnuva Başhakemi FA Cüneyt Kamil Yıldırım, Turnuva Gözlemcisi IA Özgür Acar, sporcular, sporcu aileleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlendi.
Turnuva açılış konuşmalarında Yusuf Cevahir turnuvanın Karadeniz Vakfı Tesislerinde düzenlenmesinden memnuniyet duyduklarını, sporun yeni dostlukların, yeni arkadaşlıkların gelişmesine vesile olduğunu, bu turnuvaya da 13 farklı ülkeden katılım gerçekleşerek ülkeler arası sosyal, kültürel ilişkilere de katkı sağlayacağını belirterek sporculara başarılar diledi.
Turnuvaya Azerbaycan, Ermenistan, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İran, Kırgızistan, Ürdün, Peru, Suriye, Türkmenistan ve ülkemizle birlikte 13 farklı ülkeden 10`u ünvanlı olmak üzere 400`e yakın sporcu katılım gösteriyor. 9 tur düzenlenecek turnuva boyunca A kategorisinden ilk 11 masa, B kategorisinden ise ilk 9 masa maçlarının canlı yayınlarına turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz. Maçlar sonrası FM Yasin Emrah Yağız tarafından maç analizleri de turnuva sayfasında yayımlanacaktır.
   TURNUVA SAYFASI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small