banner isbank

Galatasaray Satranç Akademisi 10 Kasım Atatürk`ü Anma Satranç Turnuvası..

gs2018 afisGalatasaray Spor Kulübü Satranç Branşı tarafından 10 Kasım Atatürk`ü Anma etkinlikleri kapsamında 10-11 Kasım 2018 tarihlerinde Galatasaray Satranç Akademisi 10 Kasım Atatürk`ü Anma Satranç Turnuvası düzenlenecektir.  Turnuva Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı Salonunda gerçekleştirilecektir.
Turnuva 3 rating kategorisinde 6 tur İsviçre sistemi ve 35 dakika + 30 saniye zaman temposunda UKD hesaplamalarına dahil her yaşa açık olarak düzenlenecektir. Turnuvada dereceye giren sporculara toplam 11.350 TL maddi ödül verilecektir.
Turnuva kontenjanı toplamda 300 sporcuyla sınırlı olup, kayıt için yönergede belirtilen katkı payı ücreti yatırıldıktan sonra istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden haberin devamından online kayıt işlemi yaptırılmalıdır.
Turnuva ile ilgili ayrıntılı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
ORGANİZASYON DUYURUSU:
- Turnuvadaki sporcular ve veliler için ikramlar olacaktır.
- Turnuvaya kayıtlı sporcular için turnuva katkı payı ödeme süresi sona ermiştir. 6 Kasım 2018 Salı, 17:00`a kadar ödemesini gerçekleştirmiş sporcuların kayıtları geçerlidir. Yeni ödeme ve kayıt işlemleri bu tarih itibariyle sona ermiştir. Sporcu listesi buna göre güncellenerek haberin devamında yayımlanmıştır. Kategori listelerinde ismi olan tüm sporcular asıl kayıtlı sporcudur.
* Yedekte kalan/ismi listede olmayan sporcular aynı tarihte yapılacak olan ve kayıtları devam eden her yaş katılımına açık Galleria AVM turnuvasına katılmayı tercih edebilirler.
    pdfTurnuva Yönergesi     jpgTurnuva Afişi     FOTO GALERİ    EŞLENDİRME/SONUÇLAR

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small