banner isbank

2022 Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi..

istOpen torenFederasyonumuz ve Fatih Belediyesi iş birliğinde 8-14 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2022 Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası Fatih Belediyesi Atatürk Çağdaş Yaşam Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi.
9 tur düzenlenen ve 750 sporcunun katılımına sahne olan turnuva sonunda; GM Meylis Annaberdiyev (A Kategorisi), Hakan Turgut (B Kategorisi), Ata Peray (7 Yaş Kategorisi), Ali Poyraz Uzdemir (8 Yaş Kategorisi), Gökay Budak (10 Yaşaltı Kategorisi), Furkan Enes Özgül (14 Yaşaltı Kategorisi) şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren sporcular kupa-madalya ödülü ile toplamda 100.000 TL nakit ödül ile ödüllendirildiler. 
Kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ve Abdullah Güler, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin, Fatih GSİM İlçe Müdürü Seyda Dursun, İl Temsilcimiz Rıza Öney, İl Temsilcisi Yardımcıları Eyüp Araz ve Emre Akıncıoğlu tarafından takdim edildi. 
Turnuvada hamle yapan ve dereceye giren sporcuları yürekten tebrik ediyoruz. Turnuvadan sıralamaları, FM Yasin Emrah Yağız tarafından hazırlanan videolu maç analizlerini ve maç PGN`lerine turnuva sitesinden ulaşabilirsiniz. Turnuvadan tüm turlardan fotoğraflar da kısa süre içinde turnuva sitesinde yayımlanacaktır.   TURNUVA SAYFASI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small