banner isbank

Küçükçekmece Belediyesi 3. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası..

12
Küçükçekmece Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 3. Geleneksel Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi`nde 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacaktır.
Turnuva 3 rating kategorisinde her yaşa açık olarak, A ve B Kategorileri ELO hesaplamalarına dahil düzenlenecektir.
Turnuva sonunda dereceye girecek sporcular Küçükçekmece Belediyesi tarafından Kupa-Madalya ve toplamda 23.750 TL nakit ödülle ödüllendirilecektir.
Turnuva kayıtları sınırlı olup katılım için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden 9 Ekim 2022 Pazar 20:00`dan itibaren online kayıt yaptırılmalıdır. Kayıtlar kategori kontenjanları dahilinde maksimum ratinge göre kabul edilecektir. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.kucukcekmecebelediyesi 29ekim2022_afis
LİSANS/VİZE DUYURUSU: Turnuva yönergesi gereği tüm sporcuların sezon lisansı/vizesi olması gerekmektedir. Turnuva kayıt sisteminde lisansı vizesi görülmeyen sporcular turnuva son başvuru tarihi sonrası kayıtları geçersiz sayılacaktır. Bu sebeple 19 Ekim 2022 Çarşamba 20:00`a kadar tüm sporcuların lisans/vize işlemlerini GSİM İlçe Müdürlüklerinden tamamlamış olmaları gerekmektedir. TSF Lisans Bilgi Sisteminde Lisans/vizeli görülmeyen sporcular; İlçe GSİM Müdürlüklerinden aldıkları lisans kimlik kartlarını ön ve arka yüzlerini taratarak Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine e-posta ekiyle son başvuru tarihine kadar iletmeleri ile kayıtları geçerli olacaktır. Yeni kayıt işlemlerinde sorun yaşayan sporcularımız da aynı yöntemle yeni kayıt talebinde bulunabilirler. Turnuva günü lisans/vize işlemlerine yardımcı olma imkanı bulunmayıp,lisans/vizesi geçersiz sporcular turnuvaya katılamayacaktır.
DUYURU-2: Turnuva kayıt süresi sona ermiştir. Son başvuru tarihi sonrası lisans-vizesi geçerli olmayan kayıtlar kayıtlardan silinmiştir. Buna göre turnuva yönergesi kontenjan maddesine uygun olarak Asıl-Yedek katılımcı listesi kayıt listesi sayfasında yayımlanmıştır: Turnuva Kayıt Listesi . Turnuvaya katılamayacak sporcu varsa en kısa zamanda kayıt iptal işlemini kayıt sayfasından gerçekleştirmelidir.
Turnuva A kategorisinde kontenjan olması sebebiyle, bu kategorideki kayıtlar 21 Ekim 2022 Cuma 17:00`a kadar uzatılmıştır. Lisans-vizesi geçerli olmayan kayıttan çıkarılan sporcular bu süre içinde işlemlerini gerçekleştirerek turnuva kayıtlarını A kategorisi için yenileyebilirler.
PROGRAM DUYURUSU: Turnuva organizasyonu tarafından yapılan düzenlemeye göre 1.tur başlangıç saati 22 Ekim 2022 Cumartesi 11:30`a alınmıştır. 2.Tur: 15:30 ve 3.Tur 18:30`da başlayacaktır.
ULAŞIM: Turnuva tesisi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi-Halkalı`da ücretsiz otopark imkanı vardır. Turnuva yeri konumu için tıklayınız.. 
   pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi    Kayıt Listesi    pdfPROGRAM    ULAŞIM-KONUM
   FOTO GALERİ: 1.BÖLÜM | 2. BÖLÜM  | 3.BÖLÜM |
  EŞLENDİRME-SONUÇLAR: A KATEGORİSİ | B KATEGORİSİ | C KATEGORİSİ  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small