banner isbank

Satrançta Hamleler Cumhuriyetimizin 100. Yılı İçin Yapılıyor..

eyubolu eitim_kurumlar32
32. Beyaz Fil Uluslararası Satranç Turnuvası bugün düzenlenen açılış töreni ile başladı. Yaklaşık bin sporcunun hamlelerini Cumhuriyetimizin 100. Yıl ruhu için yaptığı turnuvada 100 sporcuya ödül verilecek. Turnuvanın açılış törenine Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Eyüboğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Cenk Eyüboğlu, İstanbul İl Temsilcimiz Rıza Öney ve Projeler Kurulu Başkanımız Talha Emre Akıncıoğlu, okul müdürleri, sporcular, veliler ve hakemler katıldı.
Toplamda 1 Milyon TL nakdi ödülün dağıtıldığı turnuva 25 Ekim tarihinde başlayan Elit Kategori ve 8 Yaş ve Altı, 10 Yaş ve Altı, 12 Yaş ve Altı, 14 Yaş ve Altı, 18 Yaş ve Altı Kategorilerinde düzenleniyor.
"Geleceğimiz gençlerimizle şekillenecek"
Cumhuriyetimizin 100. Yılında yaklaşık bin sporcunun katılımıyla düzenlenen 32. Beyaz Fil Uluslararası Satranç Turnuvası’nın çok anlamlı olduğunu belirten Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay şöyle konuştu:
“Ülkemiz için, geleceğimiz için çok anlamlı bir senenin içindeyiz. İlk 100 yılımızı başarılarla, umudumuz yüksek bir şekilde uğurluyor, yeni yüzyılımızı selamlıyoruz. Bu anlamda böylesi değerli eğitim kurumları ile işbirliği içerisinde olmak bizler için çok kıymetli. Yaklaşık bin sporcu hamlelerini Cumhuriyetin ruhuyla yapıyor. Bu da çok değerli. Bu yolculukta bizim en güzel hikayemiz Cumhuriyetimiz… Cumhuriyetimizin yolunda emin adımlarla ilerleyen Türk Gençliği. İyi ki varsınız. Cumhuriyetimizin 100. Yılında uluslararası turnuvalarda 70’i aşkın madalya alarak ülkemizi gururla temsil ettik. Federasyon olarak biz Cumhuriyetimizin 100. yılına özel “Yüzyılın Hamlesi” projemizi başlattık. Yıl boyunca gençlerimizle, sporcularımızla, tüm satranç ailemizle Cumhuriyet ruhunu hissederek ulusal faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Şimdiye kadar olduğu gibi her hamlemizde Cumhuriyetimizin kuruluş heyecanı ve dinamizmiyle hareket ettik. “Geleceğimiz gençlerimizle şekillenecek” dedik Aynı heyecan ve dinamizmle yolumuza devam edeceğiz.”
Eyüboğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Cenk Eyüboğlu da “Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel düzenlenen en büyük turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.
Turnuva boyunca her kategoriden eşlendirme-sonuçlara, fotoğraflara ve Elit kategoriden canlı yayınlara turnuva sitesinden ulaşabilirsiniz.
PROGRAM DUYURUSU: Turnuva Teknik Toplantısında alınan karar gereği, sporcu sayısı katılımına uygun olarak 8 Yaşaltı ve 10 Yaşaltı kategorileri 8 tur düzenlenecek olup, bu kategoriler için 6. Tur maçları 29 Ekim 2023 Pazar 10:00`dadır. Diğer yaş kategorileri programında değişiklik olmayıp 6. tur maçları 29 Ekim 2023 Pazar 13:00`dadır.   
 TURNUVA SİTESİ     EŞLENDİRME-SONUÇLAR    CANLI YAYIN

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istbir2014 afis small
istanbulopen2014 afis
10kasim afis small yan
hayri ozbilen small
ilhan arif sezer 2014 afis small
30agustos 2014 afis small
maltepepark2014 afis small
silivri2014 afismall
KSM Seri afis small
haziranelo2014 small