banner isbank

2017 İstanbul Okul Sporları Satranç İl Birinciliği..

okulsporlari2017 afisG.S.G.M. Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 38 spor branşında M.E.B.`na bağlı olarak düzenlenen Okul Sporları Turnuvası bu yıl İstanbul Okul Sporları Tertip Komitesinin almış olduğu kararla Şehit Ömer Halisdemir adına yapılacaktır..
Satranç branşı yönergesi ve takvimi yayımlanmış olup, turnuva kayıtları 19 Aralık 2016 Pazartesi günü turnuva sayfasından online kayıt yöntemiyle başlayacaktır. Turnuva bu yıl İstanbul geneli ERA Okulları desteği ve ev sahipliğinde 3 bölge turnuvası ve bölge turnuvalarından dereceye girecek okul takımlarından oluşacak İstanbul Final Turnuvası formatında yapılacaktır.
Bölge Turnuvaları 1. Bölge:Pendik, 2. Bölge:Gaziosmanpaşa ve 3. Bölge:Beylikdüzü ilçelerinde 16-19 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. İstanbul Final turnuvası ise 20-23 Şubat 2017 tarihleri arasında Üsküdar ilçesinde ERA Okulları Çamlıca kampüsünde gerçekleşecektir.
Turnuva formatı geçen yıllardan farklı olarak takım turnuvası formatına dönüşmüştür. Okullar her kategoride 4 asıl+2 yedek sporcuyla kategorilere katılabilirler. Birden fazla katılım talepleri son başvuru tarihi sonrası gelen toplam başvuru sayısına göre değerlendirilecektir.
Her tunruva grubunda; Minikler, Küçükler,Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde ve her kategoride genel ve kızlar kategorileri ayrı olarak toplamda 8 kategoride düzenlenecektir.
Kayıt için yönergede belirtilen başvuru adımları izlenmelidir. Son başvuru tarihi: 6 Ocak Cuma 16.00`dır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesi ve turnuva internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
ÖNEMLİ DUYURU: 9 Ocak 2017 Pazartesi yapılması planlanan Okul Sporları Satranç Teknik Toplantısı yoğun kar yağışı nedeniyle Okul Sporları Tertip Komitesinin almış olduğu kararla ertelenmiştir. Turnuva teknik toplantıları her bölge grubu için daha ilan edilen merkezlerde (Turnuva yerlerinde) 12 Ocak 2017 Perşembe 14.00`da yapılacaktır.
   TURNUVA SAYFASI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small