banner isbank

XXVII. Eyüboğlu Dostluk Satranç Turnuvası Devam Ediyor..

eyuboglu2018 afisBu yıl 27. si yapılacak olan "Eyüboğlu Eğitim Kurumları Dostluk Satranç Turnuvası" 12-13-14 Ocak 2018 tarihlerinde Eyüboğlu Eğitim Kurumları Çamlıca Kampüsünde İstanbul’daki ilkokul, ortaokul ve liselerin katılımlarıyla gerçekleşecektir. Farklı okullardan çok sayıda öğrenciyi paylaşım, dostluk ve kardeşlik ortamında bir araya getirmeyi hedefleyen Eyüboğlu Eğitim Kurumları Dostluk Satranç Turnuvası, Türkiye’de bir eğitim kurumu tarafından düzenlenen en büyük ve en eski turnuvalardan biri olma özelliğini yıllardır sürdürmektedir.
Bireysel takım turnuvası olarak 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 7 tur yapılacak turnuva; Minikler, Ümitler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere beş kategoride düzenlenecektir. Turnuvaya kayıtlar başlamış olup, kayıtlar turnuva sayfasından online kayıt yöntemiyle yapılmaktadır. Detaylı bilgi turnuva yönergesi ve turnuva sayfasında yayımlanmıştır.
DUYURU: 27.Eyüboğlu Dostluk Satranç Turnuvası takım/sporcu listeleri yayınlanmıştır. Listelere haberin devamındaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Listelere yapılacak itiraz ,bilgilendirme,düzeltme için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresini kullanabilirsiniz. Ayrıca, yönerge gereği tüm sporcuların TSF lisans/vizeli olma şartı vardır. TSF lisans-vizesi olmayan sporcuların en geç 11.01.2018 tarihine kadar işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Lisans/vize işleminizi TSF Lisans bilgi sisteminden online olarak gerçekleştirmek için tıklayınız..
    TURNUVA SAYFASI   YÖNERGE     EŞLENDİRME/SONUÇLAR  


Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small