banner isbank

MEF Eğitim Kurumları 4. Satranç Şenliği Turnuvası..

mef2018 afissMEF Eğitim Kurumları tarafından Mart 2018 haftasonu tarihlerinde Anaokulundan Üniversiteye kadar tüm sporuların katılımına yönelik MEF Eğitim Kurumları 4. Satranç Şenliği Turnuvası düzenlenecektir.
Anaokulları Satranç Şenliği 17 Mart 2018 Cumartesi ile İlkokullar Satranç Turnuvası 16-17 Mart 2018 tarihlerinde MEF Okulları Ulus Kampüsünde (Beşiktaş) yapılacaktır.
Ortaokullar ve Liselerarası Turnuva ise 24-25 Mart 2018 tarihlerinde MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsünde yapılacaktır.
Son olarak üniversitelerarası turnuva ise 31 Mart-1 Nisan 2018 tarihlerinde MEF Üniversitesi Maslak Yerleşkesinde yapılacaktır.
Anaokullar satranç şenliği dışındaki tüm turnuvalar 4 asıl+1 yedek sporcudan oluşacak Takım Turnuvası olarak düzenlenecektir.
Turnuva kontenjanları sınırlı olup, kayıtlar okul sorumlu öğretmen/antrenörleri tarafından istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden 24 Şubat 2018 Cumartesi 20.00`dan itibaren yapılabilecektir.
Detaylı bilgiler turnuva yönergelerinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Online kayıt sonrası başvuru formu çıktı alınarak okul müdürü imzalı olarak turnuva son başvuru tarihine kadar turnuva organizasyonu e-posta adresine taratılarak gönderilmelidir. Son başvuru tarihine kadar gönderilmemesi durumunda yedek kayıt yapmış sıradaki takım turnuvaya davet edilecektir, asıl listedeki takım katılım hakkını kaybedebilecektir. Başvuru formu online kayıt sonrası kaydedilebilmektedir, belgeyi kaydetmemiş takımlar bilgisayar ortamında doldurarak da belgeyi onaylatabilirler. docBaşvuru formunu indirmek için tıklayınız..
DUYURU-2: MEF Üniversitesi Satranç Turnuvası takım/sporcu listesi yayımlanmıştır. SPORCU LİSTESİ
YÖNERGELER: ANAOKULLARI  İLKOKULLAR   ORTAOKUL-LİSE    ÜNİVERSİTELER   TURNUVA SİTESİ
 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small