banner isbank

XXVIII. Eyüboğlu Beyaz Fil Ulusal Satranç Turnuvası Düzenleniyor..

DSCN8186DSCN8216
Bu yıl 28. si yapılacak olan "Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ulusal Beyaz Fil Satranç Turnuvası"  11-12-13 Ocak 2019 tarihlerinde Eyüboğlu Eğitim Kurumları Çamlıca Kampüsünde Türkiye geneli ilkokul, ortaokul ve liselerin katılımlarıyla gerçekleşecektir. Farklı okullardan çok sayıda öğrenciyi paylaşım, dostluk ve kardeşlik ortamında bir araya getirmeyi hedefleyen Eyüboğlu Eğitim Kurumları Satranç Turnuvası, Türkiye’de bir eğitim kurumu tarafından düzenlenen en büyük ve en eski turnuvalardan biri olma özelliğini yıllardır sürdürmektedir. 
Bireysel takım turnuvası olarak 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 7 tur yapılacak turnuva; Minikler, Ümitler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere beş kategoride düzenlenecektir. Turnuvaya kayıtlar turnuva internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 27 Aralık 2018 Perşembe günü başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesi ve turnuva sitesinde yayımlanmıştır.
Turnuva 11 Ocak 2019 Cuma günü teknik toplantı ve açılış töreninin ardından Eyüboğlu Çamlıca İlkokulu Müdürü Gürkan Deniz`in ilk masada yaptığı sembolik açılış hamlesiyle başladı. Turnuvadan eşlendirme-sonuçlara, fotoğraflara ve ilk masalardan canlı yayınlara haberin devamından ulaşabilirsiniz..eyuboglu2019 afis
CANLI YAYIN: Turnuva kategorilerinde her kategoriden ilk masaların maçlarının canlı yayınlarına haberin devamından
ulaşabilirsiniz.
GÖSTERİ MAÇI: Turnuva organizasyonu davetli katılımcısı GM Mert Erdoğdu ile turnuvaya katılan sporcular turnuva ödül töreni öncesi sahnede gösteri maçı yapacaktır.
SPORCU LİSTELERİ: Takım sporcu listeleri her kategori için haberin devamında yayımlanmıştır.
   TURNUVA SİTESİ     EŞLENDİRME/SONUÇLAR    FOTO GALERİ    CANLI YAYIN  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small