banner isbank

Beylikdüzü Belediyesi Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası 16-17 Mart 2024 de..

beylikduzubld2024 afis
Beylikdüzü Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında 16-17 Mart 2024 tarihlerinde Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi`nde 16 yaş ve altı sporcuların katılımına açık olarak 10 kategoride yapılacaktır. Turnuvanın 6 tur 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde UKD Turnuvası olarak yapılması planlanmıştır. Turnuva sonunda her kategoride dereceye girecek sporcular Beylikdüzü Belediyesi tarafından kupa ve toplamda 43.000 TL maddi ödül ile ödüllendirilecektir.
Turnuva kontenjanı her kategoride kayıtların yarısı aynı ilçe sporcuları olmak üzere 64 ile sınırlı olup kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 5 Mart 2024 Salı 21:00`dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz. 
DUYURU: Turnuva organizasyonu tarafından tüm sporculara kumanya ve turnuvayı tamamlayan tüm sporculara hatıra madalyası verilecektir. 
DUYURU-2: Beylikdüzü ilçesinde öğrenim gören veya ikamet eden sporcular turnuva son başvuru tarihine kadar turnuva organizasyonu e-posta adresine bu durmunu belgelemesi ile online kayıtta öncelikli olacaktır.
DUYURU-3: Turnuva kayıt süresi sona ermiştir ve ASIL/YEDEK sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır. Turnuva yönergesine göre Beylikdüzü ikametini veya öğrenci belgesini ileten kayıtlar kategorilerinde öncelikli olarak listede güncellenmiştir. Liste yayımlanmasından sonra yeni iletilecek belgeler kayıt listesinde güncellenmeyecektir. Turnuvaya mazereti sebebyle katılamayacak sporcu varsa en kısa sürede online olarak kayıt iptal işlemini yapmalıdır. Kayıt iptal olması durumunda sırasıyla yedek sporcular ASIL listeye kayıt listesinde otomatik güncellenmektedir. Turnuva günü kayıt kontrol süresi içinde kayıt kontrol işlemini yapmayan sporcular yerine turnuva alanında olup kayıt kontrol işlemini yaptıran yedek kayıtlı sporcular sırasıyla ASIL listeye eklenecek olup, kayıt kontrol işlemini yaptırmayan ASIL kayıtlı sporcular katılım hakkını kaybedebilecekir. Turnuvaya katılacak tüm sporcularımıza başarılar dileriz.
  pdfTurnuva Yönergesi   Turnuva Afişi    Kayıt Listesi    
EŞLENDİRME-SONUÇLAR: 7 YAŞ8 YAŞ | 9 YAŞ | 10 YAŞ | 11 YAŞ | 12 YAŞ | 13 YAŞ | 14 YAŞ | 15 YAŞ | 16 YAŞ 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small