banner isbank

2018 İstanbul Kadınlar İl Birincisi WFM Sude Hereklioğlu..

2018 istkadinlar_toren2017-2018 İstanbul Kadınlar Satranç İl Birinciliği 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde yapıldı. Güngören Belediyesi desteğiyle düzenlenen turnuvaya 80 bayan sporcu katılım gösterdi. 7 tur sonunda 6 puan kazanan sporculardan WFM Sude Hereklioğlu 2018 İstanbul Kadınlar Satranç İl Birincisi ünvanını kazandı. Eş puanla Eylül Çelik ise ikinciliği elde etti. 5,5 puan kazanan sporculardan Handenur Şahin üçüncü, Algı Acarbay dördüncü ve WFM Aslı Bayrak beşinci oldu.
Kategori ödüllerinde ise en başarılı özel sporcu ve Güngörenli sporcu Handenur Şahin, en başarılı 12 Yaşaltı sporcu Hatice Aslı Muştu, en başarılı emektar sporcu Gülümser Öney, en başarılı ratingsiz sporcu Nur Çağla Kahrıman oldu. Dereceye giren sporcular kupa-madalya ödüllerinin yanısıra Güngören Belediyesi tarafından 4 Tam, 3 yarım ve 10 Çeyrek Cumhuriyet altını ve plaket ile ödüllendirildi. Turnuvayı tamamlayan tüm sporculara da Güngören Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler sunuldu.
Güngören Belediyesine ve Kültür Müdürlüğüne turnuvaya destekleri için teşekkür ediyor, turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyoruz. Turnuva ödül töreninden fotoğraflara ve derecelere turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz.
 TURNUVA SAYFASI 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

gormeengelliler2015 afis small
kadinlar2015afis dikey Small
istanbul emektar 2015 afis  small
korleme2014 afis small