banner isbank

2018 İstanbul Emektarlar Şampiyonları Yakup Sezgün ve Salih Muratoğlu..

ist emektarlar20182018-2019 İstanbul Emektarlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü katkılarıyla Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri Evi`nde düzenlendi. Emektarlar (50 Yaşüstü) ve Kıdemli Emektarlar (65 Yaşüstü) olmak üzere 2 kategoride düzenlenen turnuvaya 34 emektar satranççı katılım gösterdi. 5 tur düzenlenen turnuva sonunda dereceler:
Emektarlar Kategorisi: 1.Yakup Sezgün  2.Ali Bülent Özveren  3.Mustafa Yapıcı  4.Hür Yasin  5.Aydın Satıcı
Kıdemli Emektarlar: 1.Salih Muratoğlu 2.Hikmet Bağcı  3.Halis Altın  4.İbrahim Bapoğlu  5.Tahir Sami Büyükgökçesu
Dereceye giren sporculara kupa ve madalya ödüllerinin yanı sıra Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü tarafından her iki kategoride Yarım-Çeyrek ve Gram altın ödülleri ile Kadıköy Belediyesi tarafından katılan tüm sporculara tiyatro bileti hediye edildi. Ödüllerini İl Temsilcisi Rıza Öney, Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü Başkanı ve Turnuva Direktörü Tayfun Kardeş, Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri Evi Başkanı Nihal Uslu Özçelik, Başkan Yardımcıları Mine Özkul ve Özlem Sönmez sundu.
Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, turnuvaya destek olan Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü ve Kadıköy Belediyesi`ne teşekkür ediyoruz. Turnuvadan fotoğraflara ve sonuçlara turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz.
   TURNUVA SAYFASI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

gormeengelliler2015 afis small
kadinlar2015afis dikey Small
istanbul emektar 2015 afis  small
korleme2014 afis small