banner isbank

Aroma-İstiklal 30 Ağustos Zafer Kupası Kadınlar Satranç Turnuvası..

istiklal logoİstiklal Satranç Spor Kulübü tarafından AROMA sponsorluğunda 2-3 Eylül 2023 tarihlerinde Aroma İstiklal Satranç Spor Kulübü 30 Ağustos Zafer Kupası Kadınlar Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı (Beyoğlu) ev sahipliğinde yapılacak turnuva sadece Kadın sporcuların katılımına açıktır. Turnuvanın 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD turnuvası olarak düzenlenmesi planlanmıştır.
Turnuva sonunda dereceye girecek sporcular toplamda 6.000 TL maddi ödül ile kupa-madalya ile ödüllendirilecektir. Turnuvaya katılım için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden yönergede belaroma logoirtilen 200 TL katkı payı ücreti yatırılarak 19 Temmuz 2023 Çarşamba 20:00`dan itibaren online kayıt yaptırılmalıdır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
Organizasyon Duyurusu: Turnuvada AROMA tarafından meyve suyu ile su, Marmaris Büfe tarafından öğle yemeği, Vize Cafe tarafından kahve, İstiklal Satranç S.K. tarafından ise çay ve su ikramları yapılacaktır.
 pdfTurnuva Yönergesi  Online Kayıt

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

gormeengelliler2015 afis small
kadinlar2015afis dikey Small
istanbul emektar 2015 afis  small
korleme2014 afis small