banner isbank

Rotary Dünya Kadınlar Günü Satranç Turnuvası 16-17 Mart 2024`de..

rotary dunyakadinlargunu_afisAtaşehir Rotary Kulübü sponsorluğu ile 16-17 Mart 2024 tarihlerinde kadın sporcularımızın katılımına yönelik 52.000 TL maddi ödüllü Dünya Kadınlar Günü Satranç Turnuvası düzenlenecektir. İstanbul Satranç Derneği ev sahipliğinde Metrocity AVM`de düzenlenecek turnuva 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur İsviçre Sistemi ile yapılacaktır. Turnuva makimum ratinge göre 64 sporcu kontenjanlıdır. Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden haberin devamından 26 Şubat 2024 Pazartesi 10:00 dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva kayıt süresi sona ermiştir ve ASIL/YEDEK sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır. Turnuva yönergesine göre maksimum ratingi en yüksek 64 sporcu ASIL kayıtlı sporcu olarak turnuvaya katılım hakkına sahiptir. Turnuvaya mazereti sebebyle katılamayacak sporcu varsa en kısa sürede online olarak kayıt iptal işlemini yapmalıdır. Kayıt iptal olması durumunda sırasıyla yedek sporcular ASIL listeye kayıt listesinde otomatik güncellenmektedir. Turnuva günü kayıt kontrol süresi içinde kayıt kontrol işlemini yapmayan sporcular yerine turnuva alanında olup kayıt kontrol işlemini yaptıran yedek kayıtlı sporcular sırasıyla ASIL listeye eklenecek olup, kayıt kontrol işlemini yaptırmayan ASIL kayıtlı sporcular katılım hakkını kaybedebilecekir. Turnuvaya katılacak tüm sporcularımıza başarılar dileriz.
ÖDÜL DUYURUSU: Turnuvada ödül almaya hak kazanan sporcular:
1. 18 Yaşından büyük olan sporcular, kimlik ön yüz fotosu ve iban bilgisini.
2. ⁠18 Yaşından küçük olan sporcular, kimlik ön yüz fotosu, veli kimlik ön yüz fotosu ve veli iban bilgisini turnuva organizasyonu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine iletmeleri gerekmektedir.
pdfTurnuva Yönergesi   jpegTurnuva Afişi  Kayıt Listesi   EŞLENDİRME-SONUÇLAR

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

gormeengelliler2015 afis small
kadinlar2015afis dikey Small
istanbul emektar 2015 afis  small
korleme2014 afis small