banner isbank

5. Bilfen Satranç Turnuvası Kıtaları Birleştiriyor

bilfen2015 anadolu afis smallİstanbul'un iki yakası satrançla birleşiyor. Bilfen Eğitim Kurumları beşincisini düzenleyeceği satranç turnuvasında 11-12 Nisan 2015 tarihlerinde eş zamanlı olarak iki turnuva düzenleyerek kıtaları birbirine bağlıyor.
Satranca destek veren iki büyük spor kulübü ödül törenlelerinde sporcularla buluşacak. BJK Satranç Kulübü’nden IM Umut Atakisi 5.Bilfen Satranç Turnuvası-Anadolu Yakası’nda, GS Satranç Kulübü’nden IM Yakup Erturan 5.Bilfen Satranç Turnuvası-Avrupa Yakası ödül törenlerinde konuk olarak bulunacaklardır. Turnuvada oyuncular Piyonlar, Atlar, Filler, Kaleler ve Vezirler olmak üzere 5 farklı kategoride İsviçre Sistemi Bireysel Takım turnuvası olarak 6 tur üzerinden yarışacaklardır. Okullar her kategoride ikişer öğrenci ile katılabileceklerdir.
5. Bilfen Satranç Turnuvası Anadolu Yakası’nın kayıtları Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. , Avrupa Yakası’nın kayıtları Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresleri üzerinden e-posta yolu ile yapılacaktır. Turnuva yönergesi ve başvuru formuna www.bilfen.com ve istanbul.tsf.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Turnuva başvuruları kontenjan dahilinde sona ermiştir. Turnuvaya kayıt yaptırıp katılmayan sporcu olursa, bir sonraki Bilfen Satranç Turnuvasına kabul edilmeyecektir. Mazeretli katılamama durumunda bu bilgi turnuva öncesi turnuva organizasyonu iletişimiyle paylaşılmalıdır.
DUYURU2: Sporcu listeleri yayımlanmıştır.
       pdfAvrupa Yönergesi   pdfAnadolu Yönergesi      Eşlendirme/Sonuçlar  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar