banner isbank

Starcity AVM Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 24-25 Ekim 2015`de

Starcity santrancc turnuvasi 2015 afis smallStarcity AVM (Bahçelievler) tarafından 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde Starcity AVM Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva 14 yaşaltı, 10 yaşaltı,  8 yaşaltı ve Anaokulları Satranç Şenliği olmak üzere 4 kategoride düzenlenecektir. Turnuvaının her kategoride 10dk+5sn hızlı satranç temposunda 6 tur düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuva toplamda 100 sporcu ile sınırlıdır. Turnuva online kayıtları 10 Ekim Cumartesi 21.00`da başlayacaktır. Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
Not: 2009 Doğumlu sporcular Anaokulu satranç şenliği kategorisini veya 8 yaşaltı kategorisini tercih edebilir. Bu tercihlerin online kayıtta (kategori kontenjanı dahilinde) belirtmeleri gerekmektedir.
Duyuru: Turnuva online kayıtları başlamıştır. Her kategori kontenjanı dahilinde başvuru sırasna göre kayıtlar asıl kayıt olarak değerlendirilir. Kayıt sırasında kategori seçilmemesi durumunda sporcunun kaydı geçerlidir ve doğum tarihi uygun kategoriye yerleştirilir. Kategorilerde kontenjan sonrası kayıtlar yedek kayıt olarak değerlendirilecektir. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırması önemle rica olunur.
DUYURU2: Turnuva kayıtları sona ermiştir. Sporcu listeleri asıl ve yedek liste olarak her kategori için yayımlanmıştır.
  pdfTurnuva Yönergesi    pdfTurnuva Yönergesi-Anaokulları   
  SPORCU LİSTESİ   jpgTurnuva Afişi

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar