banner isbank

2018-2019 İstanbul Küçükler Şampiyonlarımız Belli Oldu..

istkucukler2018 odultoreni2018-2019 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği Finali 29-30 Aralık 2018 tarihlerinde Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Merkezinde düzenlendi. İstanbul geneli 7 bölgede 1.700 sporcunun katıldığı İstanbul Bölge Turnuvaları sonunda gruplarda dereceye giren sporcular İstanbul Küçükler İl Birinciliği Finalinde buluştu. 400 finalist sporcunun 12 kategoride katılım  gösterdiği turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini düzenlenen kapanış töreninde aldılar. Final turnuvası sonunda Küçükler İl Birincilerimiz: Bekir Emrah Özdinç (7 Genel), Arin Erdem (7 Kızlar), Dikran Özbülbül (8G), Ayla Adina Atik (8K), Ömer Faruk Aslan (9G), Duru Uçar (9K), Doruk Emir (10G), Ela Başpınar (10K), Ahmet Hakan Yegin (11G), Nehir Ertürk (11K), CM Taha Özkan (12G), Ecrin Efsa Büyük (12K) 
Ödüllerini GHSİM İstanbul İl Müdürü Cemil Boz, Esenler Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, Esenler Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Yunus Kurt, GHSİM Esenler İlçe Müdürü Atay Erdem, İl Temsilcisi Rıza Öney, İl Temsilcisi Yardımcıları Eyüp Araz ve Talha Emre Akıncıoğlu, turnuva Başhakemi IA Gökmen Muş ile İstanbul hakemlerimiz IA İsmet Arvit ve IA Özgür Acar sundu. Her kategoride ilk 3 sporcuya kupa ve madalya ödülleri ile Esenler Belediyesi tarafından Çeyrek-Gram ve Yarım Gram Altın ödülleri, 4-5-6. derecelere Wondera World tarafından 600TL-400TL ve 200TL değerinde Wondera World Çeki, 7-8-9 ve 10. sırayı alan sporcularımıza ise Analiz Yayıncılık tarafından satranç kitabı ödülleri verildi.
Turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, yarıyıl tatilinde düzenlenecek olan 2018 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında başarılar diliyoruz. Turnuvaya katkılarından dolayı Esenler Belediyesine ve yetkililerine, Wondera World ve Analiz Yayncılık`a teşekkür ediyoruz. Turnuva ödül töreninden fotoğraflara, derecelere ve maç pgnlerine turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz.
   TURNUVA SAYFASI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar