banner isbank

Airport Outlet Center Geleceğin Yıldızları Satranç Turnuvası 16-17 Şubat`da..

airport2019 afisAirport Outlet Center (Bakırköy) tarafından 16-17 Şubat 2019 tarihlerinde Geleceğin Yıldızları Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva 8 Yaşaltı-10 Yaşaltı ve 14 Yaşaltı olmak üzere 3  kategoride yapılacaktır.
Turnuvanın 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD Turnuvası olarak yapılması planlanmıştır. Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 1 Şubat 2019 Cuma 20:00`dan itibaren online kayıt yöntemiyle başlaycaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva kayıtları kontenjan dahilinde sona ermiştir. Sporcu listeleri kontenjan dahilinde haberin devamında asıl ve yedek liste olarak yayımlanmıştır. Turnuvaya katılamayacak sporcu varsa en kısa zamanda kayıt sayfasından kayıt iptal işlemi yapması gerekmektedir. Yedek sporcular isterlerse kayıt iptal işlemi gerçekleştirmek koşuluyla, aynı tarihlerde-aynı bölgedeki ve kayıtları devam etmekte olan Galleria AVM turnuvasına kayıt yaptırabilirler.
ÖNEMLİ DUYURU: Aynı tarihte yapılacak başka bir turnuvada da kayıtlı bulunan sporcuların kayıtları her iki turnuvadan da 14 Şubat 2019 Perşmebe 20:00`da silinecektir. Bu sebeple aynı tarihteki başka bir turnuvada da kayıtlı bulunan sporcu varsa hangi turnuvaya katılamayacaksa, o turnuvadan kayıt iptalini Perşembe 20:00`a kadar yapması gerekmektedir.
 pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi   EŞLENDİRME/SONUÇLAR

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar