banner isbank

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvaları..

23nisan2019 afis23 Nisan etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Satranç Turnuvaları ilçelerimizde düzenlenecektir.
Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi`nde Kadıköy İlçe Temsilciliği ve Neşeli Çocuk Satranç Merkezi katkılarıyla düzenlenecek turnuva 20-21 Nisan 2019 tarihlerinde 14 Yaşaltı turnuvası olarak 3 kategoride yapılacaktır. Turnuvanın 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD turnuvası olarak yapılması planlanmıştır.
23 Nisan 2019 Salı günü ise Esenyurt ilçesinde Torium AVM`de BESEM katkılarıyla ve Eyüp ilçesi Axis İstanbul AVM`de Eyüp İlçe Temsilciliği tarafından 12 yaşaltı sorcuların katılımına yönelik satranç turnuvaları düzenlenecektir. 3 yaş kategorisinde düzenlenecek turnuvalar 15 dakika+5 saniye düşünme süresinde 6 tur hızlı satranç turnuvası olarak yapılacaktır. Esenyurt Grubu turnuvasını tamamlayan tüm sporculara hatıra madalyası, Eyüp Grubunda ise tüm katılımcılara oyun parkı bilet hediyesi verilecektir.
Turnuva kontenjanları sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 12 Nisan 2019 Cuma 20:30`dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergelerinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva kayıtları haberin devamında başlamıştır. Aynı tarihten birden fazla turnuvada asıl kayıtlı sporcu olarak bulunan sporcu olursa tüm turnuvalardan kayıtları silinecektir. Hatalı kayıt durumunda en kısa sürede kayıt iptal işlemi yapılmalıdır.
   Turnuva Yönergeleri: pdfKadıköy Grubu   pdfEsenyurt Grubu   pdfEyüp Grubu  jpgTurnuva Afişi  
               Online Kayıt: Kadıköy Grubu         Esenyurt Grubu      Eyüp Grubu

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar