banner isbank

2015 Avrupa Spor Haftası Satranç Turnuvası Sona Erdi

avrspor toren2015 Avrupa Spor Haftası Satranç Turnuvası 12-13 Eylül 2015 tarihlerinde Bahçelievler Engelliler Spor Salonunda yapıldı. Avrupa Birliği projesi olan Avrupa Spor Haftası bir yandan eğitim bir yandan yaşam tarzında spor yapma bilincini hedefleyen etkinlik 12 Meslek grubu ve 11 kulüp merkez takımlarımızın katılımıyla gerçekleşti. "Nokta Gıda" ve "Hayırlı Zaman Döner" gıda firmalarının yiyecek sponsoru olduğu turnuvada 2 gün boyunca her iki kategoride de son maça kadar şampiyonluğun el değiştirdiği çekişmeli maçlar yapıldı.
Meslekler kategorisinde ilk iki sırayı Satranç Antrenörleri ve İstanbul Barosu B takımı paylaştı. 4 eşitlik bozmanın da eşit sonuçlandığı kategoride yönergeye göre iki takımın sıralaması kura çekimi ile belirlendi. Kura çekimi sonucu birinci Satranç Antrenörleri, ikinci ise İstanbul Barosu B Takımı olarak sonuçlandı. Kategoride üçüncülüğü ise İstanbul Barosu A Takımı kazandı.
Kulüp merkezleri kategorisinde ise birinciliği eşitlik bozma puanıyla Dinamik Satranç Kulübü A Takımı, ikinciliği ise Beyin Sporları Akademisi A takımı kazandı. Kategoride üçüncülüğü ise Karagümrük Spor Kulübü A Takımı kazandı. Dinamik Satranç B takımı da üçüncülüğü eş puanla paylaştı. Tüm takımlarımızı centilmence mücadelesinden dolayı kutluyoruz. Ödül töreninden fotoğraflar ve dereceler haberin devamında yayımlanmıştır.

                                                                FOTO GALERİ      TURNUVA SONUÇLARI

DSCN8486
DSCN8521Meslek grupları kategorisinde ilk iki sırayı 4 eşitlik bozma puanı eşit olan Satranç Antrenörleri Takımı ve İstanbul Barosu B Takımı paylaştı. Turnuva yönergesine göre 5. eşitlik bozma olarak iki takım arasında kura çekimi şampiyonu belirledi. Kura çekimi Başhakem NA Selda Elden tarafından takım kaptanları Mustafa Kılıçbay ve Abdurrahman Şahap arasında gerçekleşti. Kura çekimini kazanan Satranç Antrenörleri birinci, İstanbul Barosu B takımı ise ikinci oldu.

DSCN8529Meslek Grupları Kategorisi: 1. Satranç Antrenörleri: Sezgin Mehmetcik - Ayhan Yetkin - Abdurrahman Şahap - Ahmet Saykan - Ömer Sühan Öztürk . Ödüllerini GHSİM Bahçelievler ilçe Md. Numan Şahin ve İl Temsilcisi Rıza Öney`den aldılar.

DSCN8526Meslek Grupları Kategorisi: 2. İstanbul Barosu B Takımı: Mustafa Kılıçbay - Berkay Çelik - Bekircan Bedir - Alican Kartalkanat - Sinan Bağdatlıoğlu. Ödüllerini Meslek Grupları Turnuva Direktörü Av. Mehmet Emre Günay takdim etti.

DSCN8524Meslek Grupları Kategorisi: 3. İstanbul Barosu A Takımı: Bülent Pekand - Musa Müftüoğlu - Serdar Baker - Seçkin Serpil - Tutku Dinçer. Ödüllerini turnuva Başhakemi NA Selda Elden takdim etti.

DSCN8535Meslek Grupları Kategorisi katılan takımlar: İstanbul Barosu A-B ve C Takımları, Mühendisler, Satranç Antrenörleri, Kimya Mühendisleri, Boğaziçi Engelliler Spor Kulübü, İstanbul Tabip Odası Adaylar Takımı, Bankacılar, Elektronik Mühendisleri, Engelsiz Akademi Spor Kulübü, Finansçılar.

DSCN8501Kulüpler Kategorisi: 1. Dinamik Satranç Kulübü A Takımı: Barış Tuna Nukan - Ayberk Gürses - Can Yörükçüoğlu - Demir Demirkırır - Fırat Ulaş Yurtsever. Ödülleri GHSİM Bahçelievler İlçe Md. Numan Şahin tarafından verildi.

DSCN8498Kulüpler Kategorisi: 2. Beyin Sporları Akademisi A Takımı: Bahadır Özen - Kutay Karataş - Hakan Onursal - Erdem KAbaca - Şehmus Akgüç. Ödüllerini Kulüpler Kategorisi Turnuva Direktörü Eyüp Araz ve Didem Karataş`tan aldılar.

DSCN8496Kulüpler Kategorisi: 3. Karagümrük Spor Kulübü: Asım Turan - Aylin Koç - Segah Gülpekmez - Ragıp Efe Gülpekmez - Memetcan Mirzaoğlu. Ödüllerini Nokta Gıda İcra Kurulu Başkanı Cevdet Turan takdim etti.

DSCN8505Merkezler Kategorisi katılan takımlar: Beyin Sporları Akademisi A ve B takımı, Karagümrük Spor Kulübü, Dinamik Satranç Kulübü A ve B takımı, BAYSEM A ve B takımı, Siirt İstanbul Yavuz Selim Okulu Spor Kulübü, Bağlarbaşı Spor Kulübü, Florya Satranç Merkezi, Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü

DSCN8511
                                                 nokta gida logohayirli zaman logo
                                      Turnuva Yiyecek Sponsorları Nokta Gıda ve Hayırlı Zaman Döner Firmaları

DSCN8544                                                                   Turnuva hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

kulupler2015afis small
cocukligi2015 afis small R
takimlar dostluk 2015 afis small R1
II istanbul koln friendship match regulations small