banner isbank

2016 İstanbul Babalar Günü Satranç Turnuvası

babalar2016satranc-afis-s18-19 Haziran 2016 tarihlerinde TSF Büyükçekmece İlçe Temsilciliği tarafından Büyükçekmece Öğretmen evinde 2016 İstanbul Babalar Günü Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva takım sistemiyle yapılacak olup, baba-çocuk ikilisi bir takım oluşturur. İki sporcunun puanları toplamı takımın puanını oluşturur. Baba ve çocuk – karşı takımdaki baba ve çocuk ile karşılaşacaktır (baba ile baba, çocuk ile çocuk).
Turnuva 35dk+30 sn düşünme süresinde 6 tur UKD turnuvası olarak yapılması planlanmıştır. Turnuva toplamda 32 takımla sınırlı olup, kayıtlar 8 Haziran 2016 Çarşamba, 21.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle alınmaya başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva kayıtları başlamıştır. Kayıt sırasında baba ve çocuk birlikte online kayıt yapmalıdır. Kontenjan dahilinde başvuru sırasına göre baba-çocuk ikilisi birlikte dikkate alınır. Tek kayıtlar dikkate alınmayacaktır. Kontenjan sonrası kayıtlar yedek kayıt olarak değerlendirilecektir. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırması önemle rica olunur.
DUYURU-2: Turnuva kayıtları sona ermiştir. Sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır.
 pdfTurnuva Yönergesi    jpgTurnuva Afişi    TSF Büyükçekmece     Eşlendirme/Sonuçlar      Foto Galeri   

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

kulupler2015afis small
cocukligi2015 afis small R
takimlar dostluk 2015 afis small R1
II istanbul koln friendship match regulations small