Fuby Akademi Spor Kulübü ve Beyoğlu Satranç Spor Kulübü 2. Lige Yükseldi..


27 Temmuz - 3 Ağustos 2025 tarihleri arasında Denizli’de düzenlenen 2025 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası`nda İstanbul kulüplerimiz önemli bir başarıya imza attı. Toplam 60 kulüp ve 700 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği ligde, İstanbul kulüplerimizden Fuby Akademi Spor Kulübü şampiyon olurken, Beyoğlu Satranç Spor Kulübü ise altıncı olarak gelecek sezon Türkiye Satranç İkinci Ligi`ne katılmaya hak kazanmışlardır. Kulüplerimize kupalarını Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Federasyon Başkanımız Fethi Apaydın sunmuştur.
Lige katılan bir diğer kulübümüz Kadıköy Atatürk Fen Lisesi Spor Kulübü ise Ligde 23. sırayı elde ederek İstanbul`u temsil etmiştir.
Kulüplerimizin bu başarısını tebrik ediyor, gelecek yıl Türkiye Satranç İkinci Ligi`nde mücadele edecek Fuby Akademi Spor Kulübü ve Beyoğlu Satranç Spor Kulübümüze başarılar diliyoruz.
TURNUVA SAYFASI