banner isbank

Silivri Belediyesi Ulusal Egemenlik Kupası Online Satranç Turnuvası..

silivribel 23nisan_afissSilivri Belediyesi tarafından TSF Silivri İlçe Temsilciliği iş birliğiyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 22 Nisan 2021 Perşembe 14:00`dan itibaren Silivri Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva her yaş grubunun katılımına açık olup, genel sıralama ve Silivri ikametli ilçe sıralamasına ayrı ayrı olmak üzere ödüllendirme yapılacakır.
Turnuva chess.com platformunda 5dk+2sn düşünme süresinde 11 tur düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuvaya katılacak tüm sporcuların bilgisayarlarında ZOOM programı kurulu olmak zorundadır ve yönerge maddesi 2.9.`a göre hareket edilmelidir.
Turnuvaya online kayıtlar haberin devamında başlamıştır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.   
   pdfTurnuva Yönergesi    jpegTurnuva Afişi   TURNUVA LİNKİ    Online Kayıt  
Not: 2020-2021 sezonunda TSF İstanbul Açık Turnuvalar chess.com kulübüne kayıtlı sporcuların aşağıdaki ilk 3 adımı gerçekleştirmelerine gerek yoktur, turnuva günü 4. kayıt kontrol adımı gerçekleştirilmesi yeterlidir.
ZOOM TEKNİK DESTEK & TURNUVA ZOOM: 
- Turnuva günü 13:00-14:00 arası turnuvaya kayıtlı olup, turnuvaya katılmakta zorluk yaşayan sporcular ZOOM teknik destek bölümüne bağlanıp yardım alabilirler.  
ID: 92945320768   Passcode: 147707   ZOOM Link için tıklayınız..

TURNUVA KATILIM ADIMLARI 
1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..
2- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır. Online kayıt için tıklayınız..  
3- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır. Kulüp Üyeliği için tıklayınız..  
4-
 Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinde turnuva linkinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır. 
Turnuva Linki:  www.chess.com/live#t=2269304 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase