banner isbank

Güven Manay`a Liyakat Nişanı!..

manay1Türk satrancının Avrupa'da tanıtımını yıllardan beri büyük bir özveriyle sürdüren, İstanbul-Köln Kardeş şehir temalı satranç falliyetlerini de birlikte organize ettiğimiz, Köln Satranç Kulübü 2000 Başkanı Güven Manay satrancı tanıtmaya ve sevdirmeye tüm hızıyla devam ediyor.  Manay, Kuzey Ren Vestfalya Federal Satranç Federasyonu tarafından Liyakat Nişanı ile onurlandırıldı. Sadece satranç sporuna büyük katkıda bulunanların alabildiği unur ödülünün sahibi olan ve böyle bir ödüle layık görülen ilk Türk olan Güven Manay, teşekkür konuşmasında 2000 yılında kurulan kulübün faaliyetlerini ve hedeflerini açıklayarak, bünyesinde 15 değişik ülkeden üyesi olan satranç kulübünde kültürler arası iletişime yapılan katkının öneminden bahsetti.
Takdim töreninde, Çocuk, Aile, Mülteci ve Entegrasyondan Sorumlu Bakanlığın Entegrasyon yöneticisi Profesör Aladin El-Mafaalani, Satranç Kulübü 2000’i ve satrancın eğitim üzerindeki olumlu katkısını bir teşekkür mektubu ile övdü.
FM Ateş Ülker gibi sporcuların da üyesi olduğu ve üye ve sporcularını artırmayı amaçlayan Satranç Kulübü 2000’e www.satranc2000.de sitesinden ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase