banner isbank

İstanbul Satrancı Seviyor..

2018 2019_istanbultsf_1donem_faaliyetleri16 Eylül 2018`de başlayan 2018-2019 1. Dönem Faaliyet Döneminde İstanbul`da çok sayıda ve çok çeşitli turnuvalar gerçekleştirdik. 17 Hafta boyunca 26 ilçemizde bireysel, bireysel takım, takım turnuvası, döner sistem turnuva formatlarında, küçükler-gençler-emektarlar-açık katılımlı-okullararası-kurumsal olmak üzere 78 turnuva düzenlendi. Turnuvalardan 39`u ayni veya maddi ödüllü turnuva olarak düzenlenirken; 7 grupta düzenlenen Küçükler İl Birinciliği ve Finali, Yıldızlar İl Birinciliği, Emektarlar İl Birinciliği, İstanbul İl Birinciliği 2 grup Turnuvası ve İstanbul İl Birinciliği Finali olmak üzere tüm İl Birincilikleri ödül sponsorlukları ile düzenlenmiştir. 3 İlçe Birinciliği Turnuvası da ödüllü turnuva olarak düzenlenirken, 17 Hafta boyunca her haftasonu aralıksız olarak ödüllü turnuva düzenlendi.
17 haftada 22 ELO turnuvası düzenlenirken her haftasonu ELO hesaplamalarına dahil turnuva düzenlendi. Düzenlenen turnuvaların 27`si her yaşa açık katılımlı düzenlenirken, her haftasonu açık katılmlı turnuva satrançseverlerle buluştu. Turnuvalara toplamda 10.468 sporcu katlım göstermiştir.
Düzenlenen turnuvaların gerçekleşmesine destek olan sponsorluk sağlayan kurumlarımıza, emeği geçen İlçe Temsilcilerimize, özveriyle görev yapan hakemlerimize teşekkür ediyoruz. 2. dönemde de sponsor kurumlarımızın satranca desteğinin artarak devam etmesini diliyor, yarıyıl tatilinde 300`ün üzerinde sporcuyla katılım göstereceğimiz Antalya`da düzenlenecek Ulusal Turnuvalara katılacak tüm İstanbul sporcularımıza başarılar diliyoruz. #İstanbulSatrancıSeviyor

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase