banner isbank

EVDE KAL, SATRANÇLA KAL!..

evdekalYeni koronovirüs tehdidi nedeniyle çok sayıda tedbir alınıyor. En büyük hedef, bu krizden en az hasarla ve sağlıkla çıkabilmek. Dünyadaki diğer ülkeler gibi Türkiye’deki tedbirler de salgın riski ortadan kalkana kadar geçici olarak uygulanacak. Bilim insanlarının bu süreçteki önerilerine uyulması, Sosyal temasın kaldırılması, sosyal mesafenin korunması, sosyal hareketliliğin azaltılması bu süreçte virüsün yayılma hızını, dolayısıyla yol açtığı tehdidi düşürecek en önemli etkenler olarak değerlendiriliyor. Zor ve sıkıntılı bu günlerde Türkiye Satranç Federasyonu olarak hem büyük satranç ailemiz hem de tüm Türkiye’deki satrançseverler için “EVDE SATRANÇ VAR” Kampanyası’nı başlatıyoruz.
Sosyal izolasyon sürecinin virüs tehdidinin yayılmamasında önemli olduğu vurgusunun uzmanlar tarafından sıklıkla vurgulandığı bu günlerde herkesi satrancın heyecan ve mücadele dolu dünyasına davet ediyoruz. Evlerinde satranç oynamaya, bilmeyenleri öğrenmeye ve de bu güzel görüntüleri hem bizimle hem de sosyal medya hesaplarından paylaşmaya çağırıyoruz.
Satranç öğrenmek isteyenler için de TSF’nin web sayfasındaki dijital eğitim bölümünden yararlanma fırsatını sunuyoruz.
KAMPANYAMIZA KATILMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİNİZ?
“EVDE SATRANÇ VAR” Kampanyasına katılmak isteyenler sosyal medya hesaplarında fotoğraf ve görüntülerini; “Evde kal, satrançla kal” sloganı ve #EvdeSatrançVar etiketi ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca TSF’nin sosyal medya hesaplarında kullanılmasını dilerseniz fotoğraf ve videolarınızı WhatsApp 0 535 928 9748 numarasına ya da Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atabilirsiniz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase