banner isbank

FMV 8.Anaokulları Arası Satranç Şöleni Başlıyor..

fmv12 anaokullari_afissFeyziye Mektepleri Vakfı tarafından 15 Nisan 2017 tarihinde anaokulu öğrencilerinin katılımına yönelik yapılacak olan FMV 8. Anaokulları Arası Satranç Şöleni kayıtları başladı.
Turnuva bu yıl FMV Işık Okulları “NİŞANTAŞI” Kampüsü’nde yapılacaktır. Turnuva 3 Tur ve 15 dk. düşünme süresiyle yapılacaktır. Toplam sporcu sayısı 120’ ye ulaştığında son başvuru tarihi beklenmeden kayıtlar kapatılacaktır. Detaylı bilgilere ve başvuru sayfasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır.
Turnuva Yönergesi   SPORCU LİSTESİ  

Başvuran okulların listeleri yarışmaya 10 gün kala www.fmv.edu.tr , İstanbul Satranç İl Temsilciliği ve http://www.fmvsatranc.blogspot.com sayfalarında ilan edilecektir. Facebook Sayfası Her türlü sorunuz için: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adreslerine mesaj atabilir ya da 0212 648 09 75 (4309) dahili telefonlarından iletişim kurabilirsiniz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase