banner isbank

Küresel Kulüpler Birliği Dünya Engelliler Günü ELO Satranç Turnuvası..

kurget logoKüresel Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulüpleri Birliği tarafından Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında 21-22 Aralık 2019 tarihlerinde ELO Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Sancaktepe ilçesi Samandıra Kültür Merkezi`nde düzenlenecektir.
Turnuva her yaştan sporcunun katılımına açık olup, A-B-C rating kategorileri ile 8 Yaşaltı-10 Yaşaltı-14 Yaşaltı kategorileri olmak üzere 6 kategoride düzenlenecektir. Turnuva rating kategorileri 60 dakika+30 saniye düşünme süresinde ELO hesaplamalarına dahil, Yaş kategorilerinde ise 35dk+30 saniye düşünme süresinde UKD hesaplamalarına dahil 6 tur düzenlenecektir.
Turnuvada her kategoride dereceye girecek sporcular kupa-madalya ve yönergede belirtilen altın ödülleri ile ödüllendirilecektir.
Turnuva kayıtları haberin devamında başlamıştır. Online Kayıt sonrası yönergede belirtilen katkı payı ücreti yönergedeki banka hesabına yatırılması ve dekontun turnuva e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir. Kayıt sırasında kategori seçim hatası durumunda bu durum turnuva organizasyonu e-posta adresine bildirimelidir.
Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase