banner isbank

Özel Vizyon Koleji Online Satranç Turnuvası 13 Haziran 2020 Cumartesi..

vizyon2020 afiss
Özel Vizyon Koleji tarafından 13 Haziran 2020 Cumartesi 14:00`da Özel Vizyon Koleji Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvanın 8 Yaşaltı, 10 Yaşaltı, 14 Yaşaltı ve 18 Yaşaltı olmak üzere 4 yaş kategorisinde düzenlenmesi planlanmıştır.
Turnuva chess.com online satranç platformunda 9 tur yapılacaktır. Turnuva sonunda dereceye girecek sporcular Özel Vizyon Koleji tarafından kupa-madalya ve turnuva yönergesinde açıklanan çeşitli elektronik hediyelerle ödüllendirilecektir.
Turnuvaya kayıtlar Vizyon Koleji internet sitesinden 4 Haziran 2020 Perşembe 12:00`dan itibaren başlayacaktır. Online kayıt sırasında sporcuların chess.com platformundan ücretsiz alacakları sporcunun ad-soyad bilgisinden oluşan kullanıcı adlarını yazmaları zorunludur. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
BİLGİ: Chess.com`dan yeni kullanıcı adı alacak sporcularımız yeni kullanıcı adı alırken "satranç beceri seviyesi" bölümünü (yeni-orta-gelişmiş-uzman) rating düzeylerine uygun olarak seçmeleri önemle gerekmektedir.
DUYURU: Turnuva final sıralamaları haberin devamında yayımlanmıştır.
Turnuva Katılım Adımları:
1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakkamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..vizyon2020 afiss2
2- chess.com sitesinde turnuva grubuna üye olunmalıdır.
    7-8 Yaş Turnuva Grubu: www.chess.com/club/tsf-istanbul-7-8-yas-grubu
3- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır. Online kayıt olmak için tıklayınız..
4- Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase