banner isbank

Capitol AVM Babalar Günü Satranç Turnuvası 19 Haziran`da

capitol2016-satranc-afis-sCapitol AVM tarafından 19 Haziran 2016 Pazar günü Capitol AVM Babalar Günü Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva takım sistemiyle yapılacak olup, baba-çocuk ikilisi bir takım oluşturur. İki sporcunun puanları toplamı takımın puanını oluşturacaktır. Baba ve çocuk – karşı takımdaki baba ve çocuk ile karşılaşacaktır (baba ile baba, çocuk ile çocuk).
Turnuva 5 tur isviçre sistemiyle 20dk+5sn düşünme süresinde 5 tur yapılacaktır. Turnuva kayıtları 5 Haziran 2016 Pazar 21.00 dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle yapılacaktır. Detaylı bilgilere turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz. 
DUYURU: Turnuva kayıtları başlamıştır. Kayıt sırasında baba ve çocuk birlikte online kayıt yapmalıdır. Kontenjan dahilinde başvuru sırasına göre baba-çocuk ikilisi birlikte dikkate alınır. Tek kayıtlar dikkate alınmayacaktır. Kontenjan sonrası kayıtlar yedek kayıt olarak değerlendirilecektir. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırması önemle rica olunur.
Duyuru-2: Turnuva kayıtları sona ermiştir. Sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır.
         pdfTurnuva Yönergesi     jpgTurnuva Afişi      Sporcu Listesi 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase