banner isbank

Aday Hakem Kursu 1-2-3 Nisan 2016`da

aday hakem_kokart_kucuk
1-2-3 Nisan 2016
tarihlerinde Bilfen Okulları Küçükçekmece kampüsünde Bilfen Okulları Avrupa Yakası Satranç Turnuvasıyla eş zamanlı olarak Aday Hakem Kursu açılması planlanmıştır.
Kursa katılmak için; katılım koşullarını sağlayan adaylar, istanbul.tsf.org.tr sitesindeki ön başvuru formu doldurulmalıdır. Sınıf kontenjanı 30-35 kursiyer ile sınılıdır. Ön kayıtlar 5-18 Mart 2016 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Ön başvurusu uygun olan adaylar 21 Mart 2016 Pazartesi günü ilan edilecek ve 25 Mart 2016 Cuma 16.00`a kadar gerekli evrakları İl Temsilciliğine (Taksim) eksiksiz olarak getirmeleri gereklidir.
DUYURU: Kurs kayıtları 5 Mart 2016 Cts. 21.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online ön kayıt olarak yapılabilecektir. Başvuruların kontenjanın üzerinde gerçekleşmesi durumunda; adayların ("satranç sporcusu olmaları (Lisanslı), Ratingli sporcu olmaları, satranç eğitimcisi ve antrenör olmaları, yabancı dil ve bilgisayar kullanabiliyor olmaları gibi ölçütler öne çıkar") talimatta yer alan kriterlerine göre katılımcı listesi oluşturulacaktır. Hakemlik yapmak isteyen ve bu alanda vakit ayırabilecek adayların başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.
DUYURU-2: Aday hakem kursuna 100`ün üstünde başvuru gelmiştir. Kurs katılım kontenjanı sınırlı olmasından dolayı, aday hakem seçim kriterleri ("satranç sporcusu olmaları (Lisanslı), Ratingli sporcu olmaları, satranç eğitimcisi ve antrenör olmaları, yabancı dil ve bilgisayar kullanabiliyor olmaları gibi ölçütler öne çıkar") ile hakem ihtayıcı olan bölge-ilçelerde dikkate alınarak katılımcı listesi oluşturulmuştur. Listede ismi olan adayların, katılım için gerekli evraklarını en geç 25 Mart 2016 Cuma 16.00`a kadar İl Temsilciliğine (Beyoğlu) teslim etmesi gerekmektedir. Teslim edilmediği durumda başvuru yapmış adaylar davet edilecektir.
DUYURU-3: Yedek başvurular da yayımlanan listeye kontenjan kadar dahil edilmiştir. Yedekten dahil olan-listede ismi olan adaylar evraklarını en geç 30 Mart 2016 Çarşamba 16.00`a kadar İl Temsilciliğine teslim etmelidir.
İletişim-evrak teslimi: 212 249 41 67
ADRES: Özel Halkalı Bilfen İlköğretim Kurumu - Küçükçekmece
Atakent Mah. Papatya Çıkmazı Sok. No:1 Halkalı Küçükçekmece  HARİTA 
  pdfKatılım Koşulları     xlsPROGRAM      docÖğretim Programı      pdfKATILIMCI LİSTESİ  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase