banner isbank

Aday Hakem Kursu 21-22-23 Nisan 2017`de

aday hakem_kokart_kucuk
21-22-23 Nisan 2017
tarihlerinde Bahçelievler Mehmet Şen İlkokulu`nda Aday Hakem Kursu açılması planlanmıştır.
Kursa katılmak için; katılım koşullarını sağlayan adaylar, istanbul.tsf.org.tr sitesindeki ön başvuru formu doldurulmalıdır.
Sınıf kontenjanı 30-35 kursiyer ile sınılıdır. Ön kayıtlar 3-10 Nisan 2017 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Ön başvurusu uygun olan adaylar 12 Nisan 2017 Çarşamba günü ilan edilecek ve 17 Nisan 2017 Pazartesi 16.00`a kadar gerekli evrakları İl Temsilciliğine (Taksim) eksiksiz olarak getirmeleri gereklidir.
DUYURU: Kurs kayıtları 3 Nisan 2017 Pazartesi 20.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online ön kayıt olarak yapılabilecektir. Başvuruların kontenjanın üzerinde gerçekleşmesi durumunda; adayların ("satranç sporcusu olmaları (Lisanslı), Ratingli sporcu olmaları, satranç eğitimcisi ve antrenör olmaları, yabancı dil ve bilgisayar kullanabiliyor olmaları gibi ölçütler öne çıkar") talimatta yer alan kriterlerine göre katılımcı listesi oluşturulacaktır. Hakemlik yapmak isteyen ve bu alanda vakit ayırabilecek adayların başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.
DUYURU-2: Kurs ön başvuru süresi sona ermiştir.
DUYURU-3: Ön başvuru süresi içinde kontenjanın çok üstünde başvuru ulaşmıştır, başvuran adaylar belirtilen kriterlere göre ve ayrıca hakem ihtiyacı olan ilçelere de öncelik verilerek haberin devamında ilan edilmiştir. İsmi yayımlanan adaylar kursa katılım için istenen belgeleri en ge 17 Nisan 217 Pazartesi 16.00`a kadar İl Temsilciliği Ofisine (Beyoğlu) teslim etmelidir. Bu süreye kadar asıl listeden evrak teslim etmeyen aday olursa sıradaki başvuru yapmış adaylar davet edilebilecektir.
docKatılım Koşulları ve Gerekli Evraklar   xlsPROGRAM  docÖğretim Programı  pdfKATILIMCI LİSTESİ 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase