banner isbank

İstanbul Aday ve Gelişim Kursu 1-2-3 Haziran 2018`de..

il_hakemi_kokardaday_hakem_kokart_kucuk İstanbul Aday ve Gelişim Hakem kursları 1-2-3 Haziran 2018 tarihlerinde Üsküdar Çengelköy İlkokulu`nda yapılması planlanmıştır.
Aday hakem kursu kayıtları Nisan 2018 tarihlerinde daha önce ertelenen ve Anadolu Yakası başvurularını kapsayacak şekilde alınmış olup, haberin devamındaki aday hakem kursu katılımcı listesinde ismi olan adayların 25 Mayıs 2018 Cuma 13.00`a kadar kursa katılacaklarını teyit eden e-posta mesajını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine göndermelidirler.
Hakem Gelişim Kursuna ise dönem vizesi yapılmış 1 yılını doldurmuş aday hakemler ve il hakemleri (ulusal norm için) katılım gösterebilirler. Kurs kontenjanı 40 hakem ile sınırlı olup, kayıtlar başvuru tarih sırasına göre kabul edilecektir. Kursa katılım için 200 TL kurs katılım bedeli TSF banka hesabına yatırılmış olmalı ve 20 Mayıs 2018 Pazar 21.00`dan itibaren açılacak online kurs kayıt sayfasından kursa katılım kayıt işlemi yapılmalıdır (kayıt sırasında dekont numarası girilmelidir).
ÖNEMLİ NOT: Aday hakem kursiyer listesinde ismi bulunan adayların eksik belgesi varsa 25 Mayıs 2018 Cuma 13.00`a kadar eksik evraklarını İl Temsilciliği ofisine teslim etmesi zorunludur. Bu tarihe kadar katılacağını bildiren teyit e-posta mesajı göndermeyen veya eksik evraklarını teslim etmeyen adaylar yerine yedek listeden yeni katılım yapılabilebilecektir.
PROGRAM: Hakem kursu Cuma günü 17:00-21:00 saatleri arasındadır, haftasonu ise tam gündür. Devam zorunluluğu vardır.
DUYURU: Gelişim Kursuna 26 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuru yaptırmış 34 kursiyer kurs listesinde yer almaktadır. Kontenjan olması sebebiyle kayıtlar kontenjan dahilinde bir süre daha devam edecektir.
  Katılım Koşulları ve Gereki Evraklar (Aday ve Gelişim)   yeni  ADAY HAKEM KURSİYER LİSTESİ   ONLINE KAYIT-GELİŞİM

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase