banner isbank

İstanbul Aday Hakem Kursu 6-7-8 Mayıs 2022`de..

aday hakem_kokart_kucuk
6-7-8 Mayıs 2022 tarihlerinde Üsküdar Çengelköy İlkokulu ev sahipliğindeAday Hakem Kursu açılması planlanmıştır.
Kursa katılmak için; katılım koşullarını sağlayan adaylar, haberin devamındaki ön başvuru formu doldurmalıdır.
Sınıf kontenjanı 30 kursiyer ile sınılıdır. Ön kayıtlar 14-27 Nisan 2022 tarihleri arasında online olarak haberin devamından yapılacaktır. Ön başvurusu uygun olan adaylar 29 Nisan 2022 Cuma günü ilan edilecek ve 3 Mayıs 2022 Salı 16.00`a kadar gerekli evraklarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine taratarak iletmeleri ve kurs 1. günü elden kurs yöneticisine teslim etmeleri gerekmektedir.
PROGRAM: 6 Mayıs 2022 Cuma 17:00 (Başlangıç saati), Cumartesi-Pazar 10:00 (Başlangıç saati)
BİLGİ: Başvuruların kontenjanın üzerinde gerçekleşmesi durumunda; adayların ("satranç sporcusu olmaları (Lisanslı), Ratingli sporcu olmaları, satranç eğitimcisi ve antrenör olmaları, yabancı dil ve bilgisayar kullanabiliyor olmaları gibi ölçütler öne çıkar") talimatta yer alan kriterlerine göre katılımcı listesi oluşturulacaktır. Hakemlik yapmak isteyen ve bu alanda vakit ayırabilecek adayların başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.
DUYURU: Kurs başvuru süresi sona ermiştir. Başvuru süresi içinde 87 başvuru gelmiş olup, bu sayının kurs kontenjanı ve planlamanın üstünde olması sebebiyle başvuran adaylar arasından TSF Hakem Talimatına göre seçim yapılmıştır. Katılımcı listesi haberin devamında yayımlanmıştır. Listede ismi olan adaylar gerekli evraklarını en geç 4 Mayıs 2022 Çarşamba 16:00`a kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine eksiksiz iletmeleri ile kursa katılım sağlayabileceklerdir.
DUYURU-2: Kursa olan yoğun ilgi dikkate alınarak, alınan ek onayla planlama revize edilerek kurs kontenjanı yükseltilmiştir ve katılımcı listesi haberin devamında güncellenmiştir.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase