banner isbank

İstanbul Aday Hakem Kursu 23-24-25 Eylül 2022`de..

aday hakem_kokart_kucuk
23-24-25 Eylül 2022 tarihlerinde Bakırköy ilçesi Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi ev sahipliğindeAday Hakem Kursuaçılması planlanmıştır.
Kursa katılmak için; katılım koşullarını sağlayan adaylar, haberin devamındaki ön başvuru formu doldurmalıdır.
Sınıf kontenjanı 35 kursiyer ile sınılıdır. Ön kayıtlar 29 Ağustos-11 Eylül 2022 tarihleri arasında online olarak haberin devamından yapılacaktır. Ön başvurusu uygun olan adaylar 12 Eylül 2022 Pazartesi günü ilan edilecek ve 16 Eylül 2022 Cuma 16.00`a kadar gerekli evraklarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine taratarak iletmeleri ve kurs 1. günü kurs yöneticisine elden teslim etmeleri gerekmektedir.
BİLGİ: Başvuruların kontenjanın üzerinde gerçekleşmesi durumunda; adayların ("satranç sporcusu olmaları (Lisanslı), Ratingli sporcu olmaları, satranç eğitimcisi ve antrenör olmaları, yabancı dil ve bilgisayar kullanabiliyor olmaları gibi ölçütler öne çıkar") talimatta yer alan kriterlerine göre katılımcı listesi oluşturulacaktır. Hakemlik yapmak isteyen ve bu alanda vakit ayırabilecek adayların başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.
DUYURU: Kurs ön başvuruları sona ermiştir. Gelen yoğun katılım talebi dikkate alınarak 2 sınıf açılması şeklinde yeniden düzenleme yapılarak toplam kontenjan 86 kişiye yükseltilerek katılımcı listesi haberin devamında ilan edilmiştir. Listede ismi olan tüm kursiyerlerin 16 Eylül 2022 Cuma 16.00`a kadar gerekli evraklarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine taratarak iletmeleri ve kurs 1. günü kurs yöneticisine elden teslim etmeleri gerekmektedir.
PROGRAM: Kurs programı 23 Eylül 2022 Cuma 16:00`da başlayacaktır. Cumartesi ve Pazar güü tam gündür ve devam zournluluğu vardır. Detaylı program ilan edilecektir.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase